Utgivelsesnotater

En arkivert liste over våre tidligere versjoner i løpet av årene

Kenny Dickie avatar
Skrevet av Kenny Dickie
Oppdatert over en uke siden

Denne siden inneholder utgivelsesnotater fra desember 2018 og eldre. Leter du etter noe mer nylig? Her er veiledningen for de nyere versjonene av Vis.

4.1.2 (2018-12-12)

• Forbedringer i dra-og-slipp hvor som helst i appen

• Lots of fixes and improvements for due dates, menus og studentporteføljen

4.1.1 (2018-11-23)

• NYTT! Når du oppretter en ny tildeling, standard dato er nå lagret som en skypreferanse basert på tidligere innstillinger istedenfor at den alltid settes til en uke fra oppretting

• NYTT! Flere bilder og filer kan velges og lastes opp ved opplasting av bildesyklus

• Lasting av indikatorer er nå bedre enn noen gang

• Fikset en feil der videoer blir lastet opp med feil utvidelse

• Fikset en feil med enkelte filer som ikke blir riktig importert

4.1 (2018-11-16)
I Showbie 4.1 er det nå lettere å laste opp differensiert innhold enn noensinne! Med den nye oppdateringen kan du velge hvilke elever som har tilgang til filopplastninger. Sjekk ut denne oppdaterte guiden for å lære mer!

• Du får en tildeling! Du får en tildeling! Alle får en oppgave... nei! Fordeling er nå tilgjengelig for alle brukere!

• Er du overflødig for det? Brukere uten et avatarbilde vil ha et fargerike plassholderbilde som inneholder deres initialer.

• Bug fix eksport av Garageband-filer fra Showbie til Garageband fungerer nå treble-free

• Feilrettinger stemme notater registrerer nå riktig i iPhones.

• Feilrettinger for tidsstempler for låste kommentarer og tekstbokser på et dokument vil bare oppdatere hvis innholdet er endret, og ikke hvis det er flyttet rundt.

• Feilfiks Revidering av en kvalitet vil nå flytte opp den klassede boblen i oppslaget, og oppdatere den modifiserte tidsstempelet.

• Feilrettingen Sletting av en klassemappe som ikke lenger bringer opp en feilmelding.

• Ingen feil har blitt fanget i denne versjonen Bug fixes, og andre forbedringer er satt opp pent her for deg. 📦

4.0.4 (2018-10-12)

• Justeringer gjort med støttemottaker i appen.

4.0.3 (2018-10-03)

• Feilretting Å legge til tekst på en fil mens du zoomet på, fører ikke lenger til at appen krasjer.

• Bug Fix Timestamp på filkommentarer viser nå da den ble opprettet i stedet for da den ble endret.

• Feilretting av flåte og dropper filer for å laste opp til 'Vis' mens i splitt skjermen fungerer som de skal.

• Ingen kan lese at Varslingsmeldingen er for stor til å laste opp på stedet og ikke lenger bli avvist automatisk og umiddelbart.

• Flere feilrettinger og andre forbedringer - denne gangen Visningen er perfekt.

4.0.2 (2018-09-20)

• NYTT! Forbedret varsling slik at du kan svare på innlegg direkte fra varselet uten å åpne Sebie-appen!

• NYTT! Aktiv Pro lærere vil bli bedt om å rangere appen. Vennligst gi oss din tilbakemelding!

• NYTT! En "Avbryt forespørsel"-knapp er nå tilgjengelig for medlærere hvis de ikke lenger ønsker å bli med i en klasse.

• Feilrettelse Noen URL'er og tekst du importerer, vil kaste et "uspesifisert feil" varsel

• Feilrettingen Fikset et krasj som forårsakes av at de låste kommentarene i et flerside-dokument.

• Feilrettinger Elever som tilhører en Pro-klasse, kan laste opp filer større enn 25MB.

• Feilrettingen Fikset et krasj når du legger til en grad i dokumentforhåndsvisningen.

• Flere andre feilrettinger og forbedringer er inkludert i denne utgivelsen - hold oppdatert for å sikre at ting er likt!

4.0.1 (2018-08-28)

• En original er verd mer enn en kopi – fikset et tilfeldig krasj etter at du har kopiert en tildeling.

4.0 (2018-08-20)
Versjon 4.0 (og nyere) er bare kompatibelt med iOS 10 (eller senere) enheter. Hvis du har en iOS 9-enhet, kan du ikke laste ned den senere versjonen. Du vil bare kunne laste ned versjon 3.8.x.

3.8.3 - 3.8.4 (2018-08-03)

• Fikset et problem der programmet krasjer når du avbryter en forelder.

• Fikset en bug hvor kommentarer ble lastet opp flere ganger.

• Fikset et problem der noen brukere ikke kan logge inn og klassekodene virker ikke.

3.8.2 (2018-07-10)

• Fikset en bug der noen brukere ikke kan oppheve klassen medlemmer.

• Feilrettinger og forbedringer.

3.8.1 (2018-06-28)

• Du kan nå endre navn på filer når du laster dem opp til bildesyklus fra en annen app.

• Jeg kan ikke slå ut flere feilrettinger! - Du vet at vi er nøkkele, så denne avstemmingen viser enda mer. 😄

3.8 (2018-06-15)
versjon 3. er den nyeste versjonen som vil bli støttet av iOS 9 (Feilrettinger og forbedringer vil bli utgitt versjon 3.8.x). Fremtidige utgivelser fra denne versjonen og vil bare bli støttet av iOS 10 eller senere. Oppdater dersom du kan bruke de nye funksjonene i butikken for Vis

• Ny og forbedret - stemmesedrageren har blitt oppdatert! Den er nå med på et spol-, pause, og rask fremover knappen. Låste talenotater kan også minimeres slik at det blokkerer mindre innhold i et dokument. Sjekk ut vår oppdaterte supportguide!

• Profilbilder trenger ikke lenger lastes opp to ganger for at endringene skal tre i kraft.

• Flere feilrettinger og forbedringer.

3.7.2 (2018-05-24)

Vi har oppdatert våre retningslinjer for personvern og bruksvilkår for å overholde GDPR-endringene. Vi har en støttesubb for alle spørsmål relatert til GDPR her hvis du ønsker å lære mer.

• Våre retningslinjer er ikke de eneste vi har oppdatert - Begrepet "Unarchive" er oppdatert til "Gjenopprett" når du laster opp en klasse eller en oppgave.

• Du kan nå endre navn på filer før du laster opp eksporterer fra en annen app.

• Fikset en feil der oppdrag vil åpne to ganger når du prøver å kopiere filer til en oppgave.

3.7.1 (2018-04-27)

• Bøker med flytting av bilder - Fikset en feil der man åpner en ePub-fil med en video innebygd i den vil resultere i en krasj.

• Ingen flere doblinger - Fikset en feil der åpningen åpnes, og så lukke en innebygd lenke i en fil vil også lukke dokumentviseren.

• Balance er gjenopprettet – Innlegg i 24 timers tidsformat er nå riktig tidsmessig angitt i asiatiske språk.

• Mange forbedringer og andre feilrettinger.

3.7 (2018-04-12)

• NYTT! fremheververktøyet er nå tilgjengelig for iPad-brukere!

• Treg bevegelse videoer som er lastet opp til 'Vis' beholder nå den trege bevegelsen (ingen lengre laster opp ved vanlig hastighet).

• Tilknytning og klassenavn avgjør ikke lenger noen i kategorien "Alle tilordninger" for elever.

• Kansellerer opplastingen av en video som ikke lenger krasjer appen.

3.6.4 (2018-03-05)

• Endre en lang kommentar ikke lenger ruller ned i bunnen mens du redigerer på toppen av kommentaren.

• Visuelt følger nå systeminnstillingene for en 12 timers og 24 timers klokker.

• PDF filer med et stort antall innebygde blekk merknader lastet raskere.

3.6.3 (2018-02-02)

• Fikset en bug hvor festede kommentarer og talenotater ikke kan opprettes mens du zoomer inn.

• Google Drive-filer kan lastes opp til Showbie mer pålitelig i stedet for å bare dele lenkene.

3.6.2 (2018-01-19)

• NYTT! Funksjonen Medundervisning er tilgjengelig gratis, bekreftede lærere. Lær mer om hvordan du setter opp her!

• Fikset et problem med tilgjengelighetsverktøyet for stemme som ikke fungerer når lydopptaker vises.

• Fikset en feil der merknadsverktøylinjen vil være synlig selv om brukeren ikke har tillatelse til å kommentere i filen.

• Flere feilrettinger og forbedringer.

3.6.1 (2018-01-04)

• Fikset et problem der fastlåste talenotater ville fortsette å spille etter at filen ble avsluttet med forhåndsvisning.

• Fikset et problem der en forhåndsvisning av filen vil zoome til tilfeldig mens merknad-verktøyet er valgt.

• Flere feilrettinger og forbedringer.

3.6 (2017-12-21)

• NYTT! Muligheten til å sortere delte mappeinnlegg.

• NYTT! Nye penners og tekstfarger og en oppdatert tekst se i merknadsverktøyet.

• Bug Fix – Rydder tekstfeltet når du gir nytt navn til en fil/taleseddel ikke lenger fører til at de ikke lastes inn.

• Bug Fix – fikset et problem som kan føre til at noen dokumenter ikke lastes inn med en feilmelding «Korrupsjon oppdaget».

• Bug Fiks – Kopier og lagknapper vises ikke lenger utenfor høyre side av skjermen på merknadsverktøyet på iOS 9.

• Flere feilrettinger og forbedringer.

3.5.5 (2017-11-30)

• NYTT! Bilderedigerer nå fullt ut støtter iPhone X.

• NYTT! Klasse diskusjon kan nå aktiveres for bekreftede og grunnleggende lærere

• Flere feilrettinger og mindre forbedringer.

3.5.1 – 3.5.4 (2017-11-01)

• Masse feilrettinger, krasjrettinger og små forbedringer.

3.5.1 (2017-09-22)

• Fikset en feil som kan forårsake en krasj når du legger til flere låste talenotater på en side.

3.5 (2017-09-18)

• NYTT! iOS 11 støtte!

• NYTT! For iPader som kjører iOS 11 kan du nå dra og slippe filer og tekst til en elevmappe, klassesamtale, eller gruppetikkliste for å raskt og enkelt legge til innhold fra andre applikasjoner.

• Mindre bug-forbedringer og ytelsesforbedringer

3.4 (2017-08-02)

• NYTT! Introduserer EngageNY Aktiviteter i Vismen! Nå kan du finne og tilordne aktiviteter knyttet til Common Core math og engelske språk til elevene uten å forlate appen.

• NYTT! Nå kan du kopiere dokumenter mellom oppgaver, diskusjoner og grupper, inkludert merknader.

• NYTT! Dokumenter med 'Visur' kan nå eksporteres til andre apper som vanlige PDF-filer.

• NYTT! Lærere og studenter i Norge kan nå bruke sin Feide legitimasjon til å logge på Showbie. Be administratoren din om å aktivere denne funksjonen på skolen din.

• Lisensiering endringer – Alle merknadsverktøy, låste og ikke bare visningsbare oppgavemoduser og tildelingsplaner er nå tilgjengelig i gratisversjonen av Visbie.

• Lisensiering endringer – Lærere med gratis versjon av Showbie begrenses nå til bruk av 10 aktive oppgaver om gangen. og oppdragene utløper ett år etter opprettelsesdatoen.

• Lisensiering av endringer - Vis Pro har en ny og lavere pris for skolen!

3.3.4 (2017-06-14)

• Fikset en feil som gjør at noen pro-brukere ikke kan ta opp en talenotat lenger enn 1 minutt

• Fikset en bug som forårsaker noe klasse, gruppe eller elevlister for å vises tomme ved oppstart

• Fikset en feil som forårsaket Showbien til å krasje mens du sletter merknader, pluss andre forbedringer.

• Andre feilrettinger og forbedringer

3.3.3 (2017-06-04)

• Tidsstempel på poster-oppdatering automatisk (f.eks. nå –> 1 minutters Ago).

• Lenker i festede kommentarer er tilknytbare.

• Ny hjelp-meny som inkluderer app-versjonsnummeret. Versjonsnummeret er fjernet fra Innstillinger.

• Instillinger for pennen har ikke lenger standardinnstillingene basert på den delte mappen, elevmappen, osv. Standardinnstillingen for pennen er svart, middels bredde. Hvis en bruker endrer innstillingen den blir den nye standard.

• Ved å trykke på en gruppelink i programmet er du med i gruppeflyten.

• Bedre integrering av live oppdatering på oppgavesiden med indikatorer, osv. Flere feilrettinger å komme!

• Noen pro-brukere kunne ikke ta opp lange låste stemme-notater.

• Tomme toppnivålister er ikke lenger tomme.

• Andre mindre godbiter!

3.3.1 (2017-04-28) & 3.3.2 (2017-05-03)

• Fikset en feil som forårsaket Showbien til å krasje mens du sletter merknader, pluss andre forbedringer.

3.3 (2017-04-27) Blogg post:

• Tidsstempel på poster-oppdatering automatisk (f.eks. nå –> 1 minutters Ago).

• Lenker i festede kommentarer er tilknytbare.

• Ny hjelp-meny som inkluderer app-versjonsnummeret. Versjonsnummeret er fjernet fra Innstillinger.

• Instillinger for pennen har ikke lenger standardinnstillingene basert på den delte mappen, elevmappen, osv. Standardinnstillingen for pennen er svart, middels bredde. Hvis en bruker endrer innstillingen den blir den nye standard.

• Ved å trykke på en gruppelink i programmet er du med i gruppeflyten.

• Bedre integrering av live oppdatering på oppgavesiden med indikatorer, osv. Flere feilrettinger å komme!

• Noen pro-brukere kunne ikke ta opp lange låste stemme-notater.

• Tomme toppnivålister er ikke lenger tomme.

• Andre mindre godbiter!

3.2 (2017-01-26) Blog post:

• Sett tildelinger til "Kun seende" tildelinger slik at studenter kan gjennomgå arbeid, tilbakemeldinger og grader, uten at det er mulig å revidere arbeidet.

• Opprett oppgaver planlagt på oppdrag for å bli låst, kun vise, eller redigerbart på en fremtidig dato og klokkeslett. Flott for interne quizzer, prosjekter med strenge frister eller med gode fremtidens oppdrag på forhånd.

• Fine-Tune varslingene dine har lagt muligheten til å aktivere eller deaktivere hvert enkelt varsel som viser sendinger, inkludert separat kontroll over push- og e-postvarsler. Så nå kan du velge hvordan Vis kommuniserer med deg, basert på dine preferanser.

• Endre navn på dine Voice NotesDu kan nå gi en beskrivende tittel til talesedler etter å ha lagt dem til i en oppgavemappe, en gruppe eller en klassediskusjon. mislykket GarageBand CompatibilityShowbie har økt integrasjonen med GarageBand ved at brukerne kan importere og eksportere lydfiler og prosjektfiler.

3.1.2 (2016-11-07)

• Feilrettinger

• Oppdateringsklasse Diskusjon og gruppe kommunikasjonsfunksjoner har blitt flyttet til Classroom Pro Edition og skole & District Editions of Showbie. Overordnet tilgang og portefølje er nå en del av klasserommet Pro Edition og skole & District Editions of Showbie. Oppdateringer til våre pakker vil bare påvirke nye lærerkontoer, og lærere som ikke bruker klasserommet Pro Edition og skole & District Editions of Showbie.

Lærere ved hjelp av Basic Edition av Showbie, som har brukt funksjoner involvert i pakkeutgavens oppdateringer, med unntak av porteføljen vil kunne fortsette å bruke disse funksjonene fram til 30. juli 2017.

3.1.1 (2016-09-25)

• Feilrettinger og iOS 10 kompatibilitet.

3.1 (2016-09-15) blogginnlegg:

• Klasse diskusjon
    Hver bildeklasse inkluderer nå en klassediskusjon, hvor elevene kan stille spørsmål, chat om prosjekter og dele sitt arbeid. Lærerne kan enkelt moderere diskusjonen ved å pause/fjerne studentposter med ett enkelt trykk.

• Live oppdateringer
    I grupper og klassesamtaler, nye innlegg og oppdateringer vil automatisk flyte inn i programmet i sanntid, noe som gir umiddelbar tilbakemelding og væskesamtaler.

• In-App Push Notifications
    Viser push-varsler er nå belagt i appen mens du bruker den, slik at du enkelt kan bli værende på toppen av samtaler og oppdateringer skjer i flere klasser eller grupper samtidig.

• Streamlined Commenting Interface
    Du kan nå skrive en kommentar direkte til en gruppe eller mappe med et raskere og mer strømlinjeformet grensesnitt.

3.0.1 (2016-07-06)

• Bildespilleren til serien er nå kompatibel med iCloud-bildebiblioteket.

• Feilrettinger!

3.0 (2016-06-09) Blog post:
Visningsgrupper er her! Lag en gruppe og inviter en kombinasjon av dine medlærere, studenter og foreldre til å bli med. Bruk en gruppe til å dele ressurser med din avdeling, ta en klassesamtale med elevene dine, eller koordinér med foreldre for ekstrafaglige aktiviteter. Vi kan ikke vente å se hvordan du legger denne funksjonen til for å bruke!

2.5.1 (2016-02-16), 2.5.2 (2016-02-25), & 2.5.3 (2016-03-18)

• Feilrettinger og ytelsesforbedringer.

2.5 (2016-01-28) blogginnlegg:

• Bildet er klar for iOS 9 Splitt visning av multioppgave! Dersom du har en iPad Air 2, iPad Mini 4 eller iPad Pro, kan du nå bruke Showbie og en annen app samtidig ved siden av hverandre.

• Visningsserie er klar for iPad Pro! Oppgaver, dokumenter og merknader er blitt optimalisert for å utnytte den store og vakre skjermen til iPad Pro best.

• Visning er optimalisert for Apple Pencil! Med fantastisk oppløsning og perfekt palmeavvisning, Vis + Apple Pencil gjør tilbakemeldinger om elevenes arbeid helt naturlige og mer nøyaktig enn noen gang før.

• Vi har endret innstillingen "Tillat overgangstilgang" til å deaktiveres som standard når vi oppretter en ny klasse som en Showbie Pro lærer.

2.4.1 (2015-12-11) & 2.4.2 (2015-12-21)

• Feilrettinger og stabilitets forbedringer.

2.4 (2015-12-10) blogginnlegg:

• Forelder kan nå delta på serien! Som lærer kan du enkelt invitere foreldre til å bli med på elevene sine ved å dele en unik foreldrekode. Vissemier vil til og med opprette en serie utskriftsplasseringer som kan sende hjem til elevene dine, noe som gjør det enkelt å få foreldrene om bord. De vil bli oppdatert når de kommer til å kunne se på studentens portefølje. Hvis du er en Showbie Pro lærer, kan du også gi foreldre full tilgang til oppdrag i de timene du velger.

• Studentporteføljer er nå en del av både Showbie Basic and Showbie Pro! Du og elevene dine kan umiddelbart tagge ethvert dokument, kommentere eller gi fra alle oppgaver for å inngå i en personlig portefølje. Det er en flott måte å samle eksempler på dine elevers beste arbeid på, og vise bevis på fremgangen deres på over tid. Neste lærerkveld skal være et bris.

• Forbedret filmellomlagring. Filer du ser på i Visning vil nå bli bufret på enheten, så lenge det er ledig plass tilgjengelig. Dette betyr at det blir brukt mindre tid på å få nedlastinger til å fullføre, gjøre arbeidsflyten i oppdraget enda mer effektivt.

2.3 (2015-09-24) Blog post:

• Studentporteføljer er nå en del av Showbie Pro! Du og elevene dine kan umiddelbart tagge ethvert dokument, kommentere eller gi fra alle oppgaver for å inngå i en personlig portefølje. Det er en flott måte å samle eksempler på dine elevers beste arbeid på, og vise bevis på fremgangen deres på over tid. Neste lærerkveld skal være et bris.

• Vi har lagt til muligheten for kopiering av klasser. Dette betyr at du kan ta en klasse fra i fjor, fylle ut med alle oppgaver og felles materialer. og gjenbruk det med dine nye studenter dette året! Kopi-klassen er inkludert i både 'Showbie' 'Basic and Showbie Pro.

• Du kan nå opprette oppgaver uten forfall. Flott for langsiktige prosjekter eller aktiviteter som pågår, eller hvis du bare vil gi elevene beskjed om hva en kul og enkel lærer du er.

• Fungerer bra på iOS9!

2.2.1 (2015-08-13) & 2.2.2 (2015-08-31)

• Feilrettinger og stabilitetsforbedringer

2.2 (2015-08-04) Blogg post:

• Visningsgradeboken er her! Lærere med Showbie Pro kan nå legge til klasser når de ser på elevens arbeid. Klassisk oppføring er superrask og fleksibel gangen gangen gangen for å legge til noe fra 10/10, 100%, A+, eller selv din favoritt emoji! Når du er ferdig kan du se karakterer ved et øyeblikk, og om du trenger det, eksportere karakterene dine til et annet system.

• En stor oppgradering til pennens verktøy! Nå kan du bruke to fingre til å panorere og zoome rundt et dokument mens penn-verktøyet er valgt. Vi har også oppgradert pennen for å skape jevne, mer naturlige linjer for bedre kvalitetsskriving og tegning.

• Student søk! Lærerne kan nå se og søke i en liste over alle elevene i alle klassene sine. Velg en student fra denne listen og få et sammendrag av elevens undervisninger, oppgaver og karakterer på en plass.

• Vi har lagt til en aptom�Alle oppdrageres oversikt for studenter og lærere, gjøre det mulig for elever og lærere å se kommende oppgaver og frister på tvers av alle klassene sine.

• Visningssiden er nå tilgjengelig på 12 språk, akkurat som på iOS-appen.

• Diverse feilrettinger og forbedringer som vanlig!

2.1 (2015-06-16) Blogg post:

• Vi har lagt til en ny måte å prøve på Showbie Pro! Inviter lærerne dine til å prøve Showbie, og når en av dem melder deg, oppgraderer vi begge dere til å vise Pro i 2 uker!

• Festede stemmeberettigede notater (Pro Funksjon). Nå kan du feste en talenotat til alle sider av en PDF eller et bilde som gir muntlig tilbakemelding lettere enn noen gang!

• Du kan nå slette PERMANENT arkiverte klasser og oppdrag hvis du vil. Ikke sagt vi ikke advarte deg!

• Lærere og studenter kan nå tilpasse varslingsinnstillingene sine fra iOS-appen.

• Vi la til en enklere måte å fjerne deg selv fra klassen hvis du er en medlærer. I dag kan elevene velge å fjerne seg selv fra en klasse i iOS-appen.

• Du kan nå lese superlange, festede tekstnotater i sin helhet. Visningen av notater som importeres fra andre PDF-editorer forbedres.

• Omtrent en milliard andre småfikser og forbedringer!

2.0.1 (2015-04-06) & 2.0.2 (2015-04-12):

• Feilrettinger og ytelsesforbedringer

• Forbedret dansk oversettelse

2.0 (2015-03-24) blogginnlegg:

• Visning er nå tilgjengelig på iPhone og iPod touch! Ta med deg en klasse overalt, på en hvilken som helst iOS-enhet. Hvem trenger Wifi?

• Vi elsker våre internasjonale lærere og elever! Visuelt er nå tilgjengelig på spansk, svensk, dansk, nederlandsk, finsk, arabisk, fransk, norsk, tradisjonell kinesisk, forenklet kinesisk og japansk!

1.6.1 (2015-02-17):

• Visbin's tildeling Kopier funksjonen er nå tilgjengelig for både gratis og Pro lærere!

• Pennens farge- og tykkelsesinnstillinger er nå vedvarende når dokumenter byttes.

• Dusinvis av feilrettinger og små forbedringer.

1.6 (2015-01-23) blogginnlegg:

• Visbyer nye funksjoner for hurtig merking, lar lærerne gjennomgå og gi tilbakemeldinger på studentposter raskere enn noensinne! Tilgjengelig i både gratis og pro utgaver av Visbie.

• Vis nå Pro lærere og elever kan skrive direkte i sine dokumenter med vårt nye tekstverktøy. Du får full kontroll over posisjonen, justering, farge og størrelse på teksten også.

• Masse små forbedringer og feilrettinger! Liker du med Showbie? Ta deg et øyeblikk til å vurdere vår app på App Store. Gjennomgåelsen din bidrar til enda flere lærere og elever oppdager Visbi! Følg oss på Twitter for alle nyeste! twitter.com/Showbie

1.5.3 (2014-12-02) blogginnlegg:

• Vi har lagt til iOS8-dokumentvelgeren til Showbie, noe som gjør det enda enklere å ta tak i dokumenter fra skytjenester, som iCloud, Dropbox og Google Drive.

• Vi har forbedret VoiceOver støtte, noe som gjør bildesyklus mer tilgjengelig for lærere og elever med nedsatt synsevne.

• Masse små forbedringer og feilrettinger!

1.5.1 (2014-11-10) & 1.5.2 (2014-11-12) bloggpost:

• Showbie gir nå en iOS8 Share Extension, noe som gjør det enda enklere å lagre filer, lenker og kommentarer fra andre apper!

• Du kan nå forhåndsvise ePub filer rett i Visbie. Gode nyheter for bokskapere vifter!

• Fikset feil og forbedret stabilitet for bildeserien til dokumentviseren.

1.5 (2014-10-29):

• Vi har gjort bildesyklusverktøyet permanent tilgjengelig for alle bildesykliske kunder!

• Vis Pro lærere og elever kan nå ta opp talenotater opptil 30 minutter og videoer opptil 10 minutter!

• Vis nå Pro lærere og elever kan endre farge og linjetykkelse på pennens verktøy!

• Vis nå Pro lærere og elever kan vise og skjule kommenteringslag!

• Hvis du har glemt passordet, kan du nå be om å tilbakestille fra appen

• Feilrettinger og forbedringer

1.4.2 (2014-09-17) & 1.4.3 (2014-09-26):

• iOS8 kompatibilitet og feilrettinger

1.4.1 (2014-07-25):

• Fikset en bug knyttet til visning av frister for tildeling

• Lærere kan melde seg på varsler om addisjonering av elever og studentkommentarer (via nett-app)

1.4.0 (2014-06-22)

• Registrer deg eller logg inn på Showbie med Googles legitimasjon slik at du ikke trenger å huske et annet passord.

• Nå kan du alltid se hva som er nytt i klassen og oppgavene. Når du merker en blå pil eller stripe ved siden av en klasse, oppgave eller student, det betyr at noe har blitt lagt til eller endret siden forrige gang du sjekket.

• Innstillinger for tilgjengelige klasser og tildeling er nå mer likevel.

• Det er lettere å legge til innhold i oppdragsmappene. Du kan nå legge til 'Vis' merknader til bilde- eller PDF-filer i tilordningsmappen, i stedet for bare PDF-filer.

• Når du tar opp et stemmegivning, får du nå en bedre indikator på lydsignalet ditt.

• Du kan nå lytte til Voice Notes like in the assignment folder list, og aptom�scrub’ bakover og fremover mens du er avspillt.

• Vipp mellom landskap og portrett modus for optimal visning.

• Miniatyrbilder for opplastede bilder og PDF-filer, inkludert kommentarer slik at du umiddelbart kan se en forhåndsvisning.

• En sendeinnsendingsindikator viser ved siden av en mappe som skal vises hvis arbeidet har blitt lagt til i mappen etter utløpsdatoen.

• For Pro-brukere har maksimal lengde på innspilt video i 'Vis' blitt økt til 5 minutter!

1.3.0 (2014-06-18) Blogg post:

• Nå kan du alltid se hva som er nytt i klassen og oppgavene. Når du merker en blå pil eller stripe ved siden av en klasse, oppgave eller student, det betyr at noe har blitt lagt til eller endret siden forrige gang du sjekket.

• Innstillinger for tilgjengelige klasser og tildeling er nå mer likevel.

• Det er lettere å legge til innhold i oppdragsmappene. Du kan nå legge til 'Vis' merknader til bilde- eller PDF-filer i tilordningsmappen, i stedet for bare PDF-filer.

• Når du tar opp et stemmegivning, får du nå en bedre indikator på lydsignalet ditt.

• Du kan nå lytte til Voice Notes like in the assignment folder list, og aptom�scrub’ bakover og fremover mens du er avspillt.

• For Pro-brukere har maksimal lengde på innspilt video i 'Vis' blitt økt til 5 minutter!

1.2.1 (2014-01-23):

• Feilrettinger

1.2.0 (2013-12-19):

• Oppgave duplisering (Pro funksjon). Eventuelle oppdrag kan kopieres til flere klasser med noen få trykk!

• Tildeling av låsing (Pro funksjon). Showbie Pro inkluderer muligheten for å låse oppgavene, slik at du kan jobbe i pulser og gjøre oppgaver i forkant!

• Bedre ytelse under dårlige nettverksforhold

• Feilrettinger

1.1.7 (2013-11-30):

• Feilrettinger

1.1.6 (2013-11-09):

• Endre navn på filer i Vis-serien! Dra fingeren over en fil og trykk på navnet for å redigere den.

• Kopier og lim inn tekstkommentarer! Trykk og hold på en kommentar og trykk på "kopi". Du kan lime inn teksten der du vil, inkludert et nytt tekstnotat i en annen mappe.

• Fest tekstnotater rett i PDF-filer! Denne funksjonen er tilgjengelig for Vis Pro eller Pro prøvebrukere. Bruk tekstnotatverktøyet ved visning av en PDF for å legge ved en kjapp merknad til en hvilken som helst side. Du kan utvide, kollapse, flytte og slette notater også. Lærere kan legge til delte notater eller tilbakemeldinger per person, akkurat som tildelingsmappe.

• Eksporter elevlisten din! Gå til klassens medlemmer spretter opp og trykk på «Kopier elever». Du kan lime inn i CSV-lista i et regneark eller hvor som helst du vil.

• Vi har forbedret kompatibilitet med iOS7, blant annet et lys og rent appikon.

• Og selvsagt feilrettinger.

• Feilrettinger

• Feilrettinger

• Feilrettinger

• Test av Pro funksjoner i appen

• In-app kjøp til Showbie Pro

• Feilrettinger

• PDF merknad for Pro brukere

• Voice Note Krasj fast

• Feilrettinger

• Profilforbedringer

• Første gang bruk assistanse

• Push varsler

• Design forbedringer

• Feilrettinger