Vis data migrering FAQ for foreldre og elever

Overfører skolen din til bilens EU-datasenter i Stockholm? Her er hva du trenger å vite.

Allison Gottlieb avatar
Skrevet av Allison Gottlieb
Oppdatert over en uke siden

Hvilke data vil jeg migrere?

Overføre

Ikke Migrering

Notater

Studenter

Elever som tilhører aktive klasser eller grupper av godkjente lærere

Elevene må ha vært aktive de siste 12 månedene

Elever som ikke har har vært aktive de siste 12 månedene

Blokkerte elever og elever som bare er i arkiverte klasser vil ikke bli overført

Foreldre

Foreldre vedlagt til minst én migrerende student skal migreres

Foreldre knyttet til ikke-migrerende studenter

Foreldre med seriøse elever i forskjellige regioner vil kreve egne kontoer for å få tilgang til studentarbeidet i hver region

* Studentaktivitet er basert på siste pålogging i løpet av de siste 12 månedene.

Vanlige spørsmål

Vil alle mine data bli migrert?

• Kun studentinnhold i aktive klasser flyttes inn

Hva med elementene i porteføljen min i arkiverte klasser?

• Intet studentinnhold i arkiverte klasser vil bli migrert, så studentporteføljens arbeid fra arkiverte klasser vil forsvinne

• Vi anbefaler at studenter laster ned alt porteføljerinnhold de vil beholde fra gamle klasser før migrasjon

Vil jeg miste tilgang til noen klasser eller grupper?

• Hvis du er medlem i en klasse eller gruppe utenfor skolen hvis data ikke er vert i EU, du vil ikke lenger ha tilgang til denne klassen eller gruppen.

Overordnede FAQ

Vil kontoen min bli flyttet?

• Alle foreldre som er knyttet til minst én migrerende elev vil bli flyttet

Hva om jeg har mer enn én elev på Serie?

• Visningskontoer vil bare få tilgang til data fra deres vertsregion

• Hvis du er knyttet til en eller flere elever i regionen, i tillegg til en student som skal få tilført data til EU, du må ha to separate bildesykluskontoer - en for hvert område

• Vår anbefaling er å opprette en annen Showbie-konto ved hjelp av et e-post alias

Hva om jeg ikke vil at kontoen min skal migreres?

• Foreldre som ikke vil ha sin konto som blir overført må fjerne migrerende elev fra kontoen deres

Vil jeg miste tilgangen til noen grupper?

• Hvis du er medlem i en klasse eller gruppe utenfor skolen hvis data ikke er vert i EU, du vil ikke lenger ha tilgang til denne klassen eller gruppen.