Laster opp flere filer i 'Vis'-appen

Fra og med iOS 11 kan du laste opp flere filer til bildesyklus samtidig.

Kenny Dickie avatar
Skrevet av Kenny Dickie
Oppdatert over en uke siden

Hvis du bruker iOS 11 eller senere, så har du kraft til å laste opp flere filer! Holdes i tanken, dette er kun mulig på iPad.

Laster opp flere filer

• Mens du viser bilde-appen, sveip opp fra bunnen for å få opp andre appalternativer

• Trykk på appen som du ønsker å laste opp filer fra

• Trykk og hold på den første filen du ønsker å laste opp

• Mens du holder den første filen, trykk på andre filer for å laste opp

• Sveip opp fra bunnen av skjermen for å hente appalternativer og åpne Visninger

• Slipp filene for å starte opplastingen

Gjør opplasting enda større

Dette er også mulig i split-skjermen! For å starte delt skjerm, sveip opp igjen for å vise andre appalternativer og trykk og hold på programmet du ønsker å bruke og slippe det på venstre eller høyre side av skjermen.