App Smashing
Åpner bildesyklusfiler i en annen app
Oppdatert over en uke siden

Det finnes noen filer som kan åpnes i iOS-appen 'Vis' men du har ikke alle redigeringsfunksjonene når den er åpnet i 'Vis'. I dette tilfellet kan det være at du åpner filen i en annen app for å gi deg funksjonene du leter etter.

Hvis du arbeider med en annen fil, er det samme prosess! Bare sørg for at du velger den rette appen til filen din.

• Gå til dokumentet som du ønsker å dele

• Du kan sveipe til venstre på dokumentet for å vise det grå "+"-ikonet

• Trykk på Del

• Velg appen du vil eksportere den til eller andre alternativer nedenfor dem