Nøkkelnotat

Del dine presentasjoner, bilder, GIF eller video fra Keynote til Showbie

Kenny Dickie avatar
Skrevet av Kenny Dickie
Oppdatert over en uke siden

Keynote er et flott verktøy for stor kreativ med ! Du kan dele nøkkelnotatet din som PDF, GIF, bilde, video eller som nøkkelnotatfil.

Husk i tankene når du deler nøkkelnotatet som PDF eller bilde filen kan vises i 'Vis'. Hvis du deler filen din som en nøkkelnotatfil, video eller GIF vil disse filtypene ikke tillate deg å kommentere på debutet.

For å dele en fil fra Keynote på iOS:

1. Langt trykk på nøkkelnotatfilen du vil dele

Eller

1. Hvis du har Nøkkelnotaten, trykk på de tre prikkene (...)

2. Trykk deling

3. Trykk på bildesyklusappen

4. Velg destinasjon for klassen og oppdraget

5. Trykk på Legg til fil

Denne filen vil bli lastet opp til Vis som PDF. Den kan deles tilbake i nøkkelnotatet for å redigere som en nøkkelnotatfil.

Deler en nøkkelnota fra serie tilbake til nøkkelinformasjon:

Dette vil tillate avspilling av hvilken som helst video eller lydfiler når filen er delt til Keynote.

• Trykk på kopien +

• Trykk på Del nøkkelord

• Velg Kopier til nøkkelnotat

Eksportere et Keynote GIF to Showbie:

• Trykk på de tre prikkene i øvre høyre hjørne (...)

• Trykk på eksport

• Velg Animert GIF

• Velg område for lysbilder

• Trykk på eksport

• Trykk deling

• Trykk på bildesyklus

• Velg oppgaven eller diskusjonen du vil ha GIF lastet opp til

Eksportere et nøkkelnotat som en Video til Vis:

• Trykk på de tre prikkene i øvre høyre hjørne (...)

• Trykk på eksport

• Velg film

• Velg lysbilde-området du ønsker å legge til på filmen din

• Trykk på eksport

• Trykk deling

• Trykk på bildesyklus

• Velg oppgave eller diskusjon du vil at videoen skal lastes opp til

Legge til en nøkkelnotatfil på nettet:

Du kan lagre nøkkelnotatfilen til skrivebordet ditt som PDF, Movie, GIF eller en annen filtype. Når du har lagret filen kan du legge til filen fra skrivebordet til Serien.

Vis Nøkkelnotat i App Store
Vis 'Vis' i App Store