Google lysbilder

Del dine fantastiske presentasjoner med Showbie

Oppdatert over en uke siden

For å lagre et dokument fra Google Slides til Showbie

1. Se etter ... (flere alternativer) enten når du velger en fil i lysbilder eller etter at du har åpnet filen du vil dele

2. Trykk på Send en kopi alternativet eller Del & eksport

3. Velg enten PDF eller .pptx

4. Velg 'Visur' og velg hvilken mappe du ønsker å laste opp filen

PDF vs. PPTX

PDF
💯 Annotatable in Showbie
🚫 Innhold kan ikke redigeres
.PPTX
🙅 Kan ikke redigeres/annoteres i Showbie
✏️ kan redigeres hvis den åpnes i lysbilder

Genererer en kopi av et Google Slide

Vil du dele en notatmal eller et rammeverk for en oppgave? La oss først skru på Google Slides til en presentasjon som tvinger en NYE kopi når den åpnes.

Sørg for at du har delt Slide enten som "alle med lenken", eller "offentlig". Dette må være aktivert før du kan bruke "tvinge en kopi".

• Åpne doc, lysbildekk, ark eller tegning du ønsker å bruke

• Klikk i søkeboksen og se på slutten av lenken

• Erstatt ordet EDIT med teksten COPY i koblingen

• Klikk retur/enter

Kopier og lim inn denne nye kopi-lenken i et Vis-oppdrag som en kommentar. Dette vil tvinge en kopi av Google Slides for dine elever.

Legge til Google Slides fra Web:

• Trykk +

• Legg til fra stasjon

• Velg fil

• Trykk og velg

Merk: Dette vil laste opp en PDF av filen

Leter du etter noe annet?