Google Docs

Send dokumentene dine til Showbie

Allison Gottlieb avatar
Skrevet av Allison Gottlieb
Oppdatert over en uke siden

Slik lagrer du et dokument fra Google Dokumenter til Showbie:

1. Se etter ... (flere alternativer) -knappen enten når du velger en fil eller når du har åpnet filen du vil dele

2. Velg å Send en kopi

3. Velg enten PDF eller .docx å eksportere (mer om disse alternativene nedenfor)

4. Trykk på Showbie, og velg deretter hvilken mappe du vil laste opp filen til

PDF mot Docx

PDF
ot Kommentarer i Showbie
🚫 Innholdet kan ikke redigeres
Docx
🙅 Kan ikke redigeres / kommenteres i Showbie
✏️ Kan redigeres hvis den åpnes i en tekstbehandlingsapp (som Docs!)

Tvinge en kopi av et dokument

Vil du dele en notatmal eller et rammeverk for en oppgave? La oss først gjøre Google Doc til et dokument som vil tvinge en NY kopi når den åpnes.

Forsikre deg om at du har delt dokumentet enten som "hvem som helst med lenken" eller "offentlig". Dette må være aktivert før du kan bruke "tvinge en kopi".

• Åpne dokumentet, skyv dekk, ark eller tegning du vil bruke

• Klikk i søkefeltet og se på slutten av lenken

• Erstatt ordet EDIT med ordet COPY i lenken

• Klikk på retur / skriv inn

Kopier og lim inn denne nye kopikoblingen i en Showbie-oppgave som en kommentar. Dette vil tvinge en kopi av dokumentet til studentene dine.

Når studenter klikker på lenken, åpnes den tvangskopien i Google Dokumenter. Studentene vil da kunne redigere dokumentet. Når de er ferdige, kan de laste opp det redigerte dokumentet tilbake til Showbie slik at læreren kan se gjennom det.

Studentene kan også legge ut en direkte lenke til dokumentet som en kommentar for sine jevnaldrende eller lærere for å få tilgang til å samarbeide om en oppgave!

Legg til et dokument fra Google Docs på nettet

• Trykk på +

• Velg Legg til fra Disk

• Velg dokumentet

• Vent til Google Dokument lastes opp til Showbie

Merk: Dette vil legge til dokumentet som en PDF

Legg til et dokument fra Google Docs på iPad

• Trykk på +

• Trykk på Fil

• Velg stedet (skyv til høyre for å bla gjennom steder)

• Trykk på Google Disk

• Trykk på dokumentet du vil laste opp

Merk: Dette vil legge til dokumentet som en PDF