Bestill skaper

Opprett og vis boken!

Oppdatert over en uke siden

Det er forskjellige måter å dele en bok til 'Vis' med Bokskaper-appen! Start med å åpne Bokens skaper-app:

• For å lagre en fil fra bok skaperen til Visning - først velg boken og trykk på Del menyen

• Du kan velge å lagre bokskaperbøker som enten en ePub eller en PDF. PDFer kan kommenteres i bildet, mens ePubs kan forhåndsvises

• Når du har valgt ePub eller PDF, finn bildesyklus i Dele-menyen og velg deretter tildeling eller studentmappe

• Hvis du deler en større ePub/PDF, vil det være bedre å trykke på Åpne i… og velge Kopier til Showbie

Dele bokskapermaler med studenter:

Du vil kanskje dele en guide eller mal som elevene kan bruke og redigere! Her er hvordan du kan dele en bokskapermal med elevene dine. Studentene kan laste ned malen skapt av læreren, redigeringen og deretter laste opp til Showbie når den er ferdig.

Elevene kan også bruke denne prosessen i en Showbie-gruppe i samarbeid med en bok!

• Trykk på Del Pil nederst av boken

• Eksporter som ePub (Dette vil beholde filen som redigerbar)

• Trykk på bildesyklusappen

• Velg tildeling

• Velg bestemte elever eller del med alle

• Trykk legg til fil

Slik laster en Student Nedlastings Bokskapermal for å redigere:

• Åpne bildesyklus

• Velg designmal for bokskaperen

• Trykk på kopi-ikonet

• Trykk deling

• Trykk en kopi til Bok Skaper

• Så snart boken åpner malen er redigerbar i bokskaperen

Når boken er ferdig eller må gjennomgås, kan elevene dele en kopi med lærer! Dersom elevene deler boken til Vis som ePub, vil denne filen forbli redigerbar ved bruk av Bokskaper. Dersom boken deles som PDF, kan den kommenteres med Vis verktøy. Hvis det deles som en video med lyd, spilles lyden og boka går videre som en film.

Vis bokskaperen i App Store.

Vis Showbie i App Store.