Google Disk

Del arbeidet ditt rett fra Google Drive-appen

Oppdatert over en uke siden

For å laste opp en fil fra Google Drive til Showbie:

1. Trykk på ... for filen du vil dele

2. Velg å enten Send en kopi eller Åpne i

3. Velg Vis fra listen over apper og velg deretter hvilken mappe du ønsker filen skal gå til

Bytter Google Drive kontoer

Nett

Dersom du har koblet til feil Google Drive i Showbie, kan du enkelt bytte kontoer ved å logge ut av Showbie, og logge deg på når du bruker nettet.

App

Når du legger til filer fra Google Drive i Showbie-appen, vil din iPad søke fra alle tilkoblede Google Drive kontoer steder. Sjekk at Google Drive appen er installert på enheten din.

• Trykk på +

• Trykk på File

• Velg plasseringen (lysbilde til å bla gjennom plasseringer)

• Trykk på Google Drive

• Trykk på det dokumentet du vil laste opp

Vil du lære mer om opplasting av Google Docs på Visbi? Klikk her!