App Smashing
Visur vises ikke i listen over apper å dele til

Kan ikke finne 'Vis' når du prøver å dele en fil? Her er en enkel løsning!

Kenny Dickie avatar
Skrevet av Kenny Dickie
Oppdatert over en uke siden

Noen ganger vil ikke bildesyklus være i valg av apper når du deler filer, men her er hvordan du enkelt kan endre det!

Sjekk om Visning er skjult i listen

• Trykk deling

• Rull til slutten av programlisten

• Trykk på mer (...)

• Trykk rediger

• Trykk på glidebryteren ved siden av Vis slik at den er grønn

• Trykk på utført

• Visningen skal vises på listen!

Sjekk også om det er et Open In alternativ (i stedet for Mer). Å trykke på dette må få opp et annet utvalg av apper som inkluderer Showbie.

I iOS 14 eller senere må du trykke på og holde inne på fremvisningsikonet for å finne en"Åpne Inn..." alternativ: